11 juli 2011

still here

hej på er! har inte hunnit skriva i helgen, eftersom det har varit fullt upp. i fredags var vi en stund hos Norrgårds klanen och diskuterade och tittade på när de grillade. sen cyklade vi hem, och jag med mina endast två lonkero i kroppen gentemot Kalles tio öl, lovade att vara chaufför till Maxmodansin. så dit åkte vi, och mycket folk (och myggor!) såg vi. lite väl fullt på ölområdet kanske, och det blev bara en dans, med Jim ännutill, men helt trevligt i alla fall. fick köra Rasses BMW, jeejee. kom hem runt 2, även om jag sagt att klockan 1 är det allra senaste klockslaget för mig, höh.
på lördag åkte vi iväg till Nykaabi på förmiddagen, och Tossa kom och fixade lite lockar åt mig. sen åt vi jordgubbar med mjölk tillsammans med min familj, och efter det blev det lite slöas i soffan innan vi ställde oss iväg på bröllop. ett otroligt fint bröllop var det, lovar att sätta upp lite bilder så fort jag får tag på mamis bilder. min kamera är ju som sagt inte riktigt någon succé längre...
i alla fall så var själva vigseln i Nykaabi kyrka klockan 3, och sen fortsatte vi till Yytejepo danspaviljong på fest, där vi sen spenderade resten av kvällen. Massi & jag klarade vårt toastmaster-stuff väldigt bra, även om svetten bara rann, både av värmen och nervositeten.. när de flesta av gästerna åkt blev det dans och sång och gitarrspel, och sen efterfest på grannens terass till klockan ½4 på morgonen.
sommar, gotta love it!

idag har jag börjat jobba vid Fastighetsservice, och vi har varit och vaxat till Kronqvist's. svetten bara rann och det var tungt åt benen, men tiden gick fort och det kändes verkligen att man gjort något! fasar bara inför morgondagen, eftersom jag redan har sjuka magmuskler från gårdagens barbackatur med Elli, + att vi har vaxat idag, och ikväll blir det zumba... woo.
sitter för tillfället hem-hemma, har fått lite mat i magen (och så har jag ätit Katis kokosbollar, moahahaa) och tittat på Days of Our Lives tillsammans med mami. om en timme ungefär styr vi kosan mot Jeppis, där det blir blomvattning och räkningsinsamling, och zumba förstås. nästa vecka blir det zumba-paus två veckor, snyft.
mer än så har jag väl inte att säga just nu... kommer att entra Mirkas ljuva värld imorgon och börja krälla längs golven där, och det tar väl några veckor. och nu hör vi på Turkmusik här i Heikkiläs kök. och jag är otroligt chipssnål, eftersom pappa nyss kastade en påse framför mig på bordet. men jag ska vara strong och klara mig två veckor till, då har jag hållit upp en månad igen! I'm awesome.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar