28 juli 2011

ljuva torsdag

vet ni, det är ganska irriterande att ha ett inomhusjobb dagar som dessa! svetten rinner som en fors längs kroppen, man får huvudvärk av vätskebrist och ansträngning, och solen ser man bara genom fönstret. inte så trevligt alltså. men en sak som är positiv är väl att man undviker solsting, haha.
idag har vi vaxat vid Botnia Marin en stund, och sen efter maten åkte vi hit till Årvas för att fixa Mirkas matsal. det visade sig dock att de höll på att renovera köket, och att köksinredningen var utflyttad i halva matsalen. greeeat. så vi fixade några kontor istället, som tog överdrivet länge eftersom det var så varmt och fuktigt i rummet att inget torkade . och inte hittade vi några fönsteröppnare heller.. så vi använde oss av tre minimala bordsfläktar istället. inte får man vara dum!

nu har jag nyss fått lite mat i magen, och fördriver tid här tills det blir dags att åka på sommarteater till Kimo. ska bli intressant att se vilken show de bjuder på i år! förra året var i alla fall helt okej.
imorgon jobbar jag bara till klockan 11, och sen ska jag och familjen Heikius styra kosan mot Kokkola för att gå på Bostadsmässan. åh vad jag har längtat! jag hoppas bara att Kalle och Martin kan hålla sig i skinnet så de inte börjar gnälla att vi ska åka hem efter att vi har varit 2h.. eller ännu värre, att de springer genom husen! det skulle sannerligen vara en katastrof.
på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, hade funderat om vi skulle åka till vårt HEM och sätta upp lite tavlor, speglar och grejs. Kalle har inte varit dit sen han flyttade ut sista veckan i maj. ooops.
på lördag blir det villafest för varmansgänget ute vid Heikius' villan i Hällnäs, och det ser jag också framemot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar