26 juli 2011

godafton kära läsare

.. eller tja, de läsare som existerar i alla fall, hehe.
idag har jag jobbat från ½8 till ½4, vi har vaxat klart vid Pre Print, och sen fortsatte vi vid Yrkesträningsskolan. Botnia Marin blir nästa! jag tycker faktiskt det är ganska skönt att veta precis vad man ska göra på dagarna.. dock med lite variationsrisk . vet fortfarande inte om detta är min sista vecka i jobb eller inte, men det lär väl visa sig. egentligen vill jag fortsätta en-två veckor till, katching ni vet.. men ledigt är det heller inget fel på! har en hel del att uträtta, ex. IKEA med Tossa, städa upp hela lägenheten och fixa det som lämnat på hälft där, öva på att spela gitarrr, besöka bostadsmässan, hälsa på vid villan och eventuellt också kusinernas villa... sådant.

efter jobbet åkte jag hem-hem och duschade och tog det lugnt några minuter. sen styrde jag kosan in till stan, för att besöka fröken födelsedagsbarn, nämligen Tossa. gratulerade och blev bjuden på skorpor och Fani-pala, och så satt vi och diskuterade på balkongen. riktigt skönt!
sen åkte jag och hälsade på Marie, Robbi och Nicklas. M och jag satt och pratade sju stugor full, som vanligt, och vi hade det riktigt skönt ute på terassen. så otroligt glad att vi hållit kontakten alla dessa år, och trots vår åldersskillnad på fyra år så är en av mina första vänner nu också en av mina närmaste .

nu sitter jag "hemma" i Årvas, trodde Kalle skulle ha kommit hem från bandövningen, men icke . har ju inte sett honom sen i morse, så jag saknar nog honom lite, men måste erkänna att jag blivit bättre på att vara ensam under denna sommar. det känns ganska bra att ibland kunna vara oberoende!
och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på att börja titta Desperate Housewives, i denna gård finns nämligen alla säsonger. men antar jag kan spara det till en ännu tristare kväll.. heh. imorgon blir det sen klubbkörningar vid Måtas i Jepo klockan 6, så har du inget annat för dig, come and check me out, wihaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar