13 april 2011

tudejj, veddsdejj

kom nyss hem från en svettigt men otroligt skönt och givande zumbapass. härligtttt! nyduschad som jag är får jag som vanligt sitta här i rummet och trycka medans Kalle underhåller sina gäster med Playstation... nämen, idag är det för ovanlighetens skull bara Benny som är på besök, så de får väl där sitta bäst de vill. dessutom är han påväg hem nu, så jag överlever.
egentligen vet jag inte varför jag skriver detta inlägg, har inte direkt någonting att berätta eller så, inget som någon skulle bry sig i att läsa i alla fall. ja eller förutom att jag blev sugen på att börja ta webcambilder så ni skulle få se hur jag ser ut nu som då. men så insåg jag att jag inte vet hur man ska använda min cam!? det är ju helt sjukt... jag har ju haft datorn i ett år, och inte använt camen! nåja, om det är någon tröst säger det väl åtminstone att jag inte är någon sliskig msn-typ... haha.
ja och sen är jag sjukligt snål på tortillas, som vanligt. det är nog konstigt hur bröd och lite fyllning kan vara så gott! vilken tur att jag har "knaraost" hemma...

2 kommentarer:

  1. haha du e inte ensam!! Hittar int nanstans ja vann man sko få igang hande lill kameran på datorn?!?! :O :D
    ska vi va dum ilag? ;)
    //Linn

    SvaraRadera
  2. nå va tur, så böv ja it känn me heilt domb! he kan vi no vara, haha :D

    SvaraRadera