21 april 2011

pollen i luften snart e de dags

japp, idag känner jag för första gången av pollenallergin i år. när jag var mindre hade jag väldigt besvärlig allergi, måste spraya näsan och droppa i ögonen flera gånger om dagen, och att vara utomhus var det allra sista jag ville. med åren har det blivit bättre, och ifjol kände jag nästan inte av något alls. nu känns det i alla fall som om huvudet är extra tungt, och näsan är stockad. förkyldning eller pollen, det vet jag inte, men jag hoppas nog hellre på det sistnämnda.

och jag är fortfarande inte på bättre humör sen gårdagen, snarare på sämre. K var inte speciellt stort stöd när jag hade behövt en famn att krypa upp i, nej istället var han ut och söp och hade inte ens en tanke på att komma hem för att prata med mig. tillslut fick jag släpa hem honom och det slutade med att han skällde ut mig för att jag är patetisk som tycker synd om mig själv på det viset. tack som fan. så jag sov på soffan.
steg upp runt 11 idag, och började med att riva ur sängkläderna och vädra dem. nu ska jag göra klart Topelius-uppgiften, trycka i mig lite mat, och sen blir det väl så småningom att packa väskorna och styra kosan mot Nykaabi. det är tänkt att jag ska och rida Elli idag, och om vi hinner ska Tossa och jag träffas. sen blir det väl Årvas resten av påsken. fast på lördagkväll ska jag hit till Jeppis, ska ju göra karriär som pizzabagare. har inte hunnit bli speciellt nervös ännu, men det kommer väl... ha det bra!

2 kommentarer:

  1. Puh! trodd på allvar att do had fått problem me grammatiken o glömd att lägg ut vissa punkter mellan meningan.. men e va bara så att om en mening slutar på "e", så fösvinder punktin 'in i bokstavin'. Tänkt bara ja sko meddel va ja konstatera :D
    //Linn

    SvaraRadera
  2. ja vejt, he e rikti störand! ibland tå ja kombär ihåg bruk ja lägg ett mellanrym mellan e å punktin.. men allti kan man jo it årk :)

    SvaraRadera