13 april 2011

plötsligt händer det...

idag skulle vi egentligen börja ½11, men vår basgrupp var hurtig och steg upp och åkte iväg till skolan redan en lektion tidigare, för att ha kulturplanering. ja alla förutom Hanna, för hon bara snarkade vidare. fast egentligen gjorde det väl inte så mycket, för vi kom knappt någon vart. förvånar väl ingen...
fortsatte sen med barnlitteratur, vi analyserade vidare i bilderböcker, mycket intressant. jag läste den konstigaste barnboken jag träffat på hittills: i en grop i Kalamari (?). väldigt underhållande i alla fall! slutade 12 och så cyklade jag hem i det ruggiga vädret.
när jag höll på att leda in cykeln i källaren fick jag ett telefonsamtal. och nu har jag antagligen ett helg/inhopparjobb! tänka sig att jag aldrig behöver lyfta ett finger för någonting! t.ex. när vi fick nys om denna lägenhet, var det via Josse. och mitt sommarjobb tipsade min kära moster T om, liksom hon också haft sina fingrar med i detta spel. på fredag ska jag alltså för första gången testa på att vara pizzabagare! jaa-a, plötsligt händer det...
vad konstigt ändå, att börja göra något vettigt, efter att bara ha suttit hemma i 4 månader. även om det bara är någon dag i veckan, och oftast på helger, så kommer det ju in en extra slant nu och då. hej pengar!
sen ringde också en gubbe från TeleFinland, och han var så trevlig och utlovade 1000 gratis meddelanden och 4,5h gratis taltid för 14,70€ i månaden... jag kunde ju helt enkelt inte tacka nej till det! hehehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar