14 april 2011

new love in town

åh vad jag har vårkänslor idag! soligt och fint ute, termometern visar 14,3 och då ligger inte ens solen på ännu! när jag satt och käkade idag efter skoldagen (vi gick mellan ½9 och 12, hade bild&form samt musik) bläddrade jag i Lidl-reklam och fick syn på tulpaner. blev så "sugen" på att handla hem och sätta i min fina vas som jag aldrig kommer mig för att använda. det är ju sådär passligt vårigt, så nu tänker jag trippa iväg dit och handla mig en bukett, tror jag bestämt.
fast för tillfället sitter jag och väntar på Josse, hon borde väl dyka upp så småningom... vi är påväg på en solig promenad, kombinerat med marttamöte.
ikväll ska Kalle fixa mat åt mig, vet inte riktigt vad det blir men jag har hört att det är hans specialrätt, haha. sen bär det väl av till Netti då igen, musicquiz as usual. får hoppas det inte går lika dåligt som förra veckan... man behöver väl inte skämma ut sig varje gång!
om ni sett tidigare inlägg kanske ni förstår att jag suttit och bläddrat igenom gamla bilder. det fick mig att fundera hur mycket jag egentligen har ändrat på bara några år. allt har inte varit bra, men det har definitivt lärt mig något! massor, till och med.
och jag på tal om förändring, skulle väldigt gärna fixa om designen här i bloggen, den är så tråkig och mörk nu, jag vill gärna ha något lite mer "exotiskt", färg och lite mer sommarfeelis över det hela. men alla de snygga designerna är man tydligen tvungen att betala för? eller??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar