27 april 2011

kvällens program

idag körde jag mig helt slut på zumban, det var så hiiimla vart i rummet och jag blev så fruktansvärt svettig och slut. ändå så trotsade jag mina fallande ögonlock och stack iväg på promenad tillsammans med bästaste Tees. vi pladdrade på konstant i en timme, och hann nog gå en hel del kilometrar på den stunden. vi är ett ganska så oslagbart team, om jag själv får säga. i alla fall på att diskutera viktiga ämnen! ja och förresten fick jag min födelsedagspresent av henne idag också: ett party-Alias (precis vad jag har önskat mig!) samt ett spel som hette "lika par leka bäst". så nu får Kalle och jag ha frågesport och bli sura på varandra, haha.
efter promenaden var jag trött i både kropp och själ, och en dusch gjorde mig gott. sen fixade jag en kopp té samt åt apelsiner, mumma! det var precis så gott som jag hade föreställt mig. så tittade vi ett avsnitt Mumin, och sen det nya programmet Halv åtta hos stjärnorna. det var faktiskt lika bra som Halv åtta hos mig!
nu blir det dags att söka sig i säng, har skola ½9-½3 imorgon, sen återstår att se om jag ska 1. stanna längre i Jeppis och åka på zumba 18:45, och ta egen bil till Årvas, eller 2. dansa zumba och sen åka tillsammans med Kalle till Årvas. helgen närmar sig med stormsteg, ååh vad jag längtar!

och sen, dagens program:

ca 2-3km cykling (till skolan, till stan, och hem)
1h zumba vid Studio Z
1h promenad, ca 8-10km, med Tees

frukost: persiko-babymat
mellanmål: ett äpple
lunch: 1½ semla med ost, korv och tomat
middag: taco-potatisgratäng och chili-köttfärsbiffar
kvällsmat: en kopp té och 1½ apelsin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar