27 april 2011

hej onsdag

idag är det återigen soligt och fint ute, och varmt, framförallt. trampade iväg till skolan till ½9, så började vi med barnlitteratur. vi presenterade våra författare, och jag fick vara först ute med Topelius. det gick faktiskt riktigt bra, om jag själv får säga! sen fortsatte vi med mediekultur, planerade inför Kulturtorget. vi hittade kulisser och rekvisita, och sen skrev vi ihop infobrev till daghemmet. det börjar kännas som om vi har riktigt bra flow nu! två veckor kvar tills det ska vara klart.
cyklade iväg en sväng in till stan när vi slutade runt ½12, förde böckerna till bibban och handlade semlor åt mig från Halppis. blev så himla snål på det! trampade hem igen, K var redan hemma och satt framför Playstation, vilken överraskning...

nu har jag ätit mig mätt och vet inte riktigt vad jag ska hitta på härnäst. skulle vara skönt att gå på en promenad eller åka och cykla, men jag är så sjuk i kroppen efter att vi räfsat igår. det är nu jag skulle vilja ha en liten vovve som sällskap! blev så hundsjuk igår när vi satt och tittade på "huset fullt av hundar" (?) hemma hos moster T. där fanns en söt liten tax, precis sån som jag vill ha!
ikväll blir det i alla fall zumba, och sen börjar ju Halv åtta hos stjärnorna, yes! K ska kanske och spela fotboll till Årvas, så i så fall har jag väl ingen ursäkt att skjuta upp mitt skolarbete längre... suck. jag orkar inte, när jag vet att jag inte måste! haha.

jag och nu har jag äntligen fattat varför jag hade så stor H&M-räkning, och vad allt som stod upplistat där med köp och betalning osv. betyder. förra månaden råkade jag nämligen betala en dag för sent, så jag antar att de inte har tagit det i beaktande, utan lagt till den till denna räkning, även om det står "ostosuoritus 1.4.2011". hoppas kundbetjäningen kan reda ut mitt klåperi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar