26 april 2011

haa-haa

och så fick jag en räkning från H&M på 80€. för vad? det ska jag ta och reda ut... dessutom hänger en bunt med räkningar på anslagstavlan, som bara väntar på att tömma mitt konto. why, oh why?
som om det inte vore tillräckligt med elände för en dag ska jag ännu ta och berätta er en trevlig historia. förra veckan så fick jag en applikation på Fejjan; vinn 1300€:s presentkort till IKEA. okej, tänkte jag, och svarade snällt på frågor och gick med i något som heter Pointshop. när man blev VIP-medlem skulle man få ett 25€:s presentkort till IKEA för värdet av 1€. sökte, men hittade det inte någonstans. tiden tickade, man hade nämligen bara 5 dagar "gratis! (alltså 1€), sen skulle de debitera 45€/månad. igår var sista dagen, och jag försökte febrilt säga upp mig. det gick inte.
idag skulle jag göra det pånytt, men nu står det att man måste ha varit VIP-medlem i 24h för att kunna säga upp sig. alltså har de nu tagit 45 fucking euro från mitt konto, för att det inte gick att säga upp igår. okej, jag ringer till kundtjänsten, eller skickar mejl, tänkte jag. kundtjänsten är på engelska, och man får inte skicka mejl. fuck you satan.

för att göra situationen ännu bättre tänkte jag vara hurtig och prova mina sommarjeans idag, även om jag var väl medveten om att de inte alls skulle passa. men vilken tur att jag hittade mina "slim-shorts" från studenten, alltså ett slags långa underbyxor/shorts-leggins som man kan ha under klänningen/byxorna för att slimma låren och lovehandles (därför ser ni en rand vid låret på bilderna). visst gick jeansen på, men det var varken vackert eller bekvämt!

mina andra sommarjeans, av samma modell fast i en större storlek . dessa kan jag ha i sommar! tidigare har de varit "boyfriend-modell"...

dessa är alltså mina favorit sommarjeans. ni skulle verkligen inte vilja se detta med en spänd tröja!!!

den bittra sanningen.
i alla fall gick de ju på : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar