4 april 2011

dan före dan

godmorgon världen! strax efter klockan 11 ringde min telefon, och då orkade jag inte försöka somna om efter det. på min lediga dag blir jag väckt så tidigt... nä, skämt åsido, det var väl lika bra så jag inte sov bort hela dagen!
har plockat och grejat här lite, diskat undan och hoppat i lite kläder, nu återstår bara att plocka helgens kläder i klädskåpet. jag är som tidigare sagt ledig hela denna vecka, och har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på. det är sånahär gånger man skulle behöva ha ett jobb... suck. i alla fall ska jag försöka vara aktiv och göra undan åtminstone två skolarbeten, så behöver jag inte stressa med dem sen när resan närmar sig. men idag tänker jag bara vara!

imorgon är det min födelsedan, och jag blir hela 20 år gammal. hjälp! man får ju ålderskris med mindre... det som är bäst med att fylla tjugo är väl att man får gå till Alko, men eftersom jag inte dricker brännvin är det väl mest Kalle som gynns av detta. han har nog redan påpekat åt mig att jag får så lov att börja handla whiskey åt honom... det ska bli intressant att se vad jag får av honom i present! av mamma och pappa ska jag få körskor (till varmans), vilket gjorde mig lycklig!

idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, faktiskt. det är grått och trist utomhus, lite regnigt. men det är bara mysigt. ikväll så blir det ääääntligen dags att åka på zumba! jag tror ingen kan förstå min lycka. sen var det väl tänkt att vi skulle åka till Netti och dricka upp vårt presentkort, eftersom det är 2 euros ikväll. men ni vet, jag går ju på penicillin så det får nog vänta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar