6 april 2011

dan efter dan

nu har jag tröttnat på att vara ledig, tror jag bestämt. det finns ju inget att göra! förutom dedär skolarbetena som jag försöker låta bli, för då kan jag ju få tråkigt på påsklovet istället... heh.
idag steg jag upp relativt tidigt, halv 11. fixade mig, åt lite mat, och sen styrde jag kosan hem-hem, till Nykaabi. tydligen hade min syster "magafari", så nu blir väl vi också sjuka till helgen... great.
hoppade i ridkläderna och trampade iväg till stallet. det var extra tung eftersom vinterringar tydligen inte passar så bra på grusvägar! fixade i stallet och sen for Elli och jag ut på en lugn tur, ganska avkopplande faktiskt.
trampade tillbaka hem, böt kläder, läste lite tidning, ränsade frysen på varsin burk hallon och blåbär, och sen satte jag mig i Säggen och styrde kosan hem mot Jeppis. diskade och kokade sen ihop bärkräm, mumsigt!
nu har Kalle kommit hem, och som vanligt sitter vi här vid varsin dator, lika sociala som vanligt. Josse är (antagligen?) påväg hit så småningom, så ska vi väl hinna skvallra en stund innan jag sticker iväg på zumba halv 7. sen vet jag inte vad resten av kvällen går ut på, säkert har vi Playstation-sällskap här och jag får drömma om att se nån serie/film..
imorgon är det då Kalles födelsedag och jag måste försöka hitta på något trevligt åt honom. dessutom har inte ett av de tre paketen kommit ännu.. stackarn som inte får det bästa jag skaffat honom, på rätt dag! och ja, mina körskor hade tydligen kommit till Matkahuolto REDAN!! det kallar jag snabb service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar