12 april 2011

cloudy tuesday

hasade mig ur sängen 7:50, gjorde mig i ordning, och trampade iväg till skolan tills halv nio. vi hade presentationer i barnkultur, och det var faktiskt riktigt intressant att lyssna till och titta på bilder om var klasskamraterna härstammade från. Jenny & jag gjorde en inte alltför suverän, men relativt bra, presentation av Nykaabi; Jutas och Jepo. vi slutade strax efter tolv och så cyklade jag snabbt hem.
värmde två hotdogar åt mig, och åt det tillsammans med en Lidl-persika/passion-yoghurt. Kalle kom hem, och så började vi städa här, jag fixade vessan och matbordet/köket, plus tvättade golv, medan Kalle dammtorkade och dammsög. så nu har vi det skinande rent igen!
har inga större planer idag, så småningom blir det att fixa lite mat, baconsås med pasta hade vi tänkt oss denna afton. sen vet jag som vanligt inte, kanske blir det lite cruising i stan, någon film eller varför inte min nyinhandlade serie; The Triangle. har aldrig hört något om den tidigare, men eftersom den kostade 3,95€ på Homeenter var jag ju bara tvungen... får hoppas den är värt pengarna!
nu tror jag däremot att jag ska nörda en stund, och spela Super Mario Flash. haha, ni skulle ha hört mig igår när jag bara förlorade hela tiden, satt och ropade och skrek och ville inte gå och lägga mig för att jag var så arg. som en liten unge...

snart, snart, snart får jag bli sådär brun som på bilden igen! 1 månad kvar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar