12 april 2011

2: en bild och en beskrivning på den som vet mest om dig

Karl-Johan heter han, min älskade sambo sen 8 månader tillbaka. på Vappen har vi varit tillsammans i hela 1½ år! tänka sig vad tiden går...
Kalle är ett år yngre än mig, han har alltså nyss fyllt 19. ändå skulle många kanske tro att han är lite äldre...
han spelar gitarr, har gjort det sen han var ganska liten, och är överlag väldigt musikalisk. det är han som fått mig att börja lyssna på riktig musik, alltså rock, speciellt 70-80-tals sådan. han har också gett mig en egen gitarr så att jag nu kan börja öva ännumer på mina barnvisor.
förra sommaren gav han mig också chansen att tillsammans med sin familj börja köra Varmans, något jag aldrig kommer kunna tacka tillräckligt mycket för. det är verkligen otroligt, som jag tjatat om så många gånger förut!
både Kalle och jag är väldigt envisa och beslutsamma, jag med ett litet knippe mer dominans, så vi brukar hamna i luven på varandra rätt ofta, och det är minsann inte lätt att få någon att ge med sig... men för det allra mesta har vi det riktigt bra, och jag är evigt tacksam att jag åkte till Årvas dendär regniga Oktoberkvällen 2009. annars hade jag inte varit såhär lycklig som jag är idag. min älskade sambo, som är världens underbaraste! för det mesta...
han vet nog det mesta om mig, eller man kan säga att det fortfarande dyker upp nya saker, från bådas håll. men i alla fall är han den första jag berättar åt när det är något, både för att vi bor under samma tak, men också för att jag litar på honom till minst 100%. han är bäst, min Kalle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar