28 april 2011

15: en bild från en fest

tortilla- och karaokenight part 1 hem-hemma i Nykaabi, hösten 2009. mina favoritgöörlajjar och jag, a.k.a. "psycho bitches". det var en suverän afton, som alltid när vi kommer ihop oss!

5 kommentarer:

 1. Om vi har tur så komber e 10.5 :D

  SvaraRadera
 2. Läser dina menyer som du äter..du har inte tänkt på att plocka bort kolhydraterna?Blodsockret skjuter i höjden å du hinner knappt börja dagen innan du e hungrig..Lämna bort babymaten å koka ett ägg i stället..stek ett ägg..gör en äggröra..ta naturell jugurt med bär i till det..Brödet e oxå bara skit,ta en sallad med ost i..korv i..
  Bara några tips:)

  SvaraRadera
 3. har försökt mig på LCHF men det funkar inte med min livsstil, så att säga. brukar undvika kolhydrater och äter bröd väldigt sällan, men vet inte riktigt vad jag ska ersätta med, blir väldigt illamående av att äta ägg efter ägg efter ägg..

  SvaraRadera
 4. Ägg i all ära..men man behöver ju it äta så många..jag vet LCHF e svårt.Det passar inte mej heller..Skinkskivor e gott,bacon e gott..Allt e ju gott:)
  Men enligt bilder på dej så ser jag inte att du sku behöva gå ner i vikt,Det e väl bäst att äta "vanligt" då får man ju i sej allt..Jag har i alla fall accepterat att jag är som jag är..Det är insidan som räknas..

  SvaraRadera
 5. vissa saker med LCHF skulle jag kunna tänka mig att äta, men då är väl inte kombinationen LCHF = fett och vanliga kolhydrater speciellt bra.. så jag försöker köra på som "vanliga människor" men tänka på att inte stoppa i mig onödigt bröd, sötsaker osv.
  alla har ju dåliga dagar ibland, men försöker att acceptera hur jag ser ut. som min mamma har sagt, man kan inte alltid vara i topptrim :)

  SvaraRadera