8 november 2010

6: your day

min söndag blev en riktigt skön chillsöndag, precis som det ska vara då man har lite krapula.
kalle och jag vaknade upp (i oravais, där vi spenderat vår helg) runt ½10, men eftersom det enligt oss var alldeles för tidigt, låg vi ännu kvar och diskuterade en stund.
efter att vi fått i oss lite mat så bänkade vi oss i soffan. där blev det sen top gear för hela slanten, ärligt talat vet jag inte hur många timmar vi låg där och slöade.
runt klockan 4 packade jag ihop mina grejor, skrapade bilrutorna och stack iväg hem till nykarleby. det var minusgrader ute, så jag hamnade att låna mammas långkalsonger när jag skulle till stallet. rätt deprimerande, faktiskt!
elli & jag for sen ut på en tur i byn. det gick ganska långsamt fram och jag höll på att frysa ihjäl. dessutom har jag -igen- gått och blivit förkyld, så jag antar att det inte gjorde saken bättre.
när jag kom hem igen så gjorde jag en intervju med mamma, angående min språkutveckling när jag var liten. vi fick många goda skratt när vi gick igenom minnen. tydligen har jag alltid varit petnoga med mitt språk! det kanske förklarar varför jag i yrkes brukade korrigera modersmålsläraren...
efter otaliga diskussioner om t.ex. julfirande och annat trevligt, så tog jag återigen picket & packet och hoppade i bilen. stannade till vid torghallen för att inhandla lite nödvändigheter, och sen åkte jag sjungandes iväg till jakobstad igen.
jag började med att dansa 20min zumba, och hoppade sedan i duschen. kalle och jag spenderade sen kvällen framför tv med "söndagsmys", dvs. hotdog, godis, några avsnitt big bang theory samt den nyaste american pie-filmen. förutom att filmen var så dålig att vi båda höll på att somna, så var det en riktigt trevlig avslutning på en lugn och skön dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar