5 juni 2010

far away

just nu skriver jag inte detta för att fördriva tid mitt i natten när jag egentligen borde vila upp mig. jag låter heller inte bli att sova för att jag saknar min andra hälft så sjukt mycket. och jag saknar inte min andra hälft redan även om det är mindre än ett dygn sen vi senast sågs. nej för vet ni vad jag egentligen gör? jag undviker verkligheten, lever i min lilla bubbla av blogg-lögner. och visst är det trevligt fredagkvällar som denna!

om det mot förmodan finns någon som undrar vad den gångna veckan har fört med sig, kan jag i ett ord tala om det för er: jobb. jag har jobbat sisådär 10h/dag, och då handlar det om allt från fönstertvättning och rabattrensning till toalettskurning och betjäning av kaffesugna kunder. att jag är en mångsysslare, det borde ni redan ha räknat ut, men att jag kan byta från städ-slav till cafétant på bara några sekunder, det var nog något nytt! något nytt för min kropp är det i alla fall... energinivån igår var t.ex. så låg att även om kalle försökte hålla mig vaken när vi tittade "gudfadern" lyckades han inte speciellt bra. det såg nästan mer ut som om jag var en zombie.
och som sagt, nu har killen med stort K stuckit iväg till åland över helgen. det firar jag förstås med att skaffa spotify, bjuda in linn på movienight och trycka i mig så mycket chips jag hinner under två filmer. det var i alla fall nästan så det gick till.
övriga saker på tapeten är studentkalas -dvs tårtor och saker som gör mig ännu tjockare- i mängd och massor, lite motionering av den tjocka gräsätande hästen, samt kanske något trevligt lördagsnöje. och förstås sträcklyssnar jag på alter bridge!
och detdär med att jag firar, var en av mina sämsta överdrifter idag. attans också, jag håller på att tappa greppet om mina blogg-lögner. i alla fall denna afton, när min hjärna verkar vara längre bort än vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar