22 maj 2010

sommartider

kära bloggläsare, bara för att jag inte har skrivit på nästan en vecka ska ni inte tro att jag har gått och lagt av med uppdateringarna. jag har heller inte stekts eller torkat ut, även om det har varit brutal sommarvärme i några dagar. och jag har heller inte dött av lycka över att jag efter många om och men och kämpiga dagar äntligen blivit student, och med någotsånär lyckat resultat dessutom. och jag har heller inte fått ångest även om min klänning bara är halvfärdig och min mage ser lite pösigare ut än nödvändigt när jag struttar omkring. och jag har varken ångest eller dåligt samvete för att jag inte riktigt håller mig till min strikta diet, och fuskar med både smörgåsätning och zumba-dansning. jag har heller inte fått något nervsammanbrott av all stress som ligger i luften här hemma (detta beror dock högst antagligen på att jag har haft mini-semester och sovit hos min moster i jeppis två nätter, för att sedan crasha hos kalles en natt, och sen ha honom här två nätter)
jag är heller inte bitter även om min mor hatar mig just för att jag inte har ro att vara hemma och hjälpa till. och jag är inte nervös att det ska vara regnigt väder nästa fredag, även om det är räknat att det kommer ca 120 personer på min examenst/studentfest.
jag är inte heller bekymrad för att jag i sommar kommer att ha två jobb som högst antagligen krockar med varandra varje vecka, knappast kommer att se kalle nästan något alls, och att simon har förstört vår södernresa.

för jag är inte bitter även om tiden flyger iväg snabbare än den borde, och jag snart står där med mössan på huvudet, betyget i hand och framtiden öppen. jag är bara lycklig. lycklig att jag kommit såhär långt här i livet, och kan vara både stolt och nöjd över det jag har åstadkommit.
för en gångs skull är det min tur att skina, och det gör jag med nöje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar