5 oktober 2009

picking up the pieces

jag mår bra.
även om det regnar utomhus, jag inte har ett dugg att göra på flera timmar, min mage säger ifrån, jag är trött, ensam och fundersam, så mår jag bra.
igårkväll kom jag på mig själv med att fundera över något jag skrev hit för ett tag sedan. det var något om att jag ska ner i min grop ett tag bara för att sen komma upp, starkare än förut. "och jag ska le, le som hela världen vore med mig".
det är dags nu, jag ska klättra upp. jag orkar inte sitta i min grop längre, orkar inte tycka synd om mig själv, förbannas över vad som var och vad som aldrig blev. allt här i livet händer av en orsak.
jag tror på det nu.

även om jag mår bra idag, är jag på ytterst dåligt humör. vilken jäkla tur att jag är ensam hemma! annars kunde nog någon få höra långa ramsor som inte egentligen var menade åt dem.
dagens sura humör beror på min kära syster. kl 07:44 kommer hon instövlande i mitt rum "mimmi do får för me ti skolan idaa tå e räjnar å blåser så grömt" jag blev mycket bitter över att hon väckt mig ur min härliga skönhetssömn. och gladare blev jag inte när jag fick veta att hon hade väckt mig en halvtimme innan vi ens måste åka.
*censuren tog följande mening*
när jag äntligen hade fått fört skitungen till skolan så kunde jag förstås inte somna om förrän efter kl 9, och då var det ju bara 1h tills jag hade på väckarklockan.
drog iväg till stallet efter ½11, eftersom ida och jag hade bestämt träff en timme senare. när jag febrilt mockade och fixade elli så jag skulle hinna, skickade ida att hon inte kommer. great.
jag tyckte att jag behövde avreagera mig lite, så jag red dressyr med elli istället. faktiskt så gick det utmärkt bra, och därför steg min humör-mätare i alla fall en aning.

nu sitter jag här då, lyssnar på musik och har nyss ätit. över två timmar tills jag ska och städa, sen har jag kvällen öppen igen.
blir väl att titta en film nudå, suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar