31 maj 2014

Revyresan dag 3

Vår revyresas sista dag, söndag, och väckning var det runt klockan 9. Packade, åt dunderfrukost, och sen packade vi in oss i bussen runt halv elva. Problemet? Citt var försvunnen! Efter några telefonsamtal visade det sig att han hamnat på nån efterfest nånstans och nu vaknade upp på okänt ställe. Tack och lov visade det sig bara vara några kvarter bort! När hela gänget var samlat åkte vi iväg ut ur stan, till shoppingcentret vid Sparhallen. Vi var där redan 11, och shoppaset öppnade först 12... Så det blev noggranna genomgångar i Sparhallens korridorer!

Lite häng i väntan på öppning.
Stort shoppingcenter! Men egentligen inte så mycket att se.. Var väldigt besviken över Ålands shoppingutbud, faktiskt! En snygg inredningsbutik hittade jag, Dimoda. Där fann jag den perfekta examenspresenter åt Linn. Och sen gläddes jag över att återigen få plocka en påse naturgodis från Puneh Oriental. Men hohho att betala 13€ för "godis"!!!
Runt halv två var vi tillbaka vid hamnen. Lite rökpaus och väntetid och sen fick vi hoppa på båten runt halv tre. Viking Grace var minsann en fröjd för ögat!
Dimmig färd!
Kan varmt rekommendera Frank's Casual Diner på Grace-båten! Många alternativ och riktigt bra system. Goda hamburgare och franskisar hade de också.
Vi fördrev tiden genom att kaväära, sova litegrann, och så förstås kolla hockey/Formel 1.
Bryr. Itt. Me.
Snygga inredningsdetaljer på båten!

Nån gång runt klockan åtta på kvällen var vi tillbaka på fastlandet. In i bussen med gänget, och så lämnade vi snabbt Åbo bakom oss. Vår busschaufför Kalle (som förresten är Lindas man) la gasen i botten så vi skulle hinna till Närpes Tomaten före halv tolv. And we did it! Halvtimmes smörgåspaus och sen raka vägen hem. Sov inte alls på bussen, så ni kan ju gissa vem som var trött när hon stupade i säng klockan två... Och alarm på 8:10!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar