19 juli 2013

Editing

Häromdagen när jag satt och knåpade ihop headern i Picmonkey kom jag att tänka på hur många av bloggarna jag läser som ALLTID har redigerade bilder. Måste bara fråga... Hur orkar ni!? Tyckte jag hade full show med 10 bilder som skulle ändras i nyanser.. Det enda jag gör med mina bilder efter att jag för över dem från kameran är att krympa dem till 800x600 så jag ska få gratis bildutrymme. Annars är de för det mesta helt original. Konstaterade dock att bilderna blir så mycket snyggare när man redigerar... Men vad är det jag vill förmedla åt er egentligen? Mitt verkliga liv eller ett lite mer förskönat? Tåls att fundera på..Vad tycker du om redigering av bilder? Om du har en blogg, redigerar du dina bilder? I så fall varför/varför inte?

6 kommentarer:

 1. Jätte fint! Jag hittade dej via Tidstjuven.com :)
  här är sidor som jag fixar mina bilder. Jag tycker att det är roligt att fixa bilder.
  1. http://pixlr.com/o-matic/ är min favorit sida
  2. http://pixlr.com/ är också min favorit
  3. http://www.befunky.com/ Är en toppen sida tycker jag.
  4.http://www.picmonkey.com/ är skojig! :)
  5.http://ipiccy.com/ är ganska bra tycker jag. Har tröttnat på den,, har använt den sidan mycket

  SvaraRadera
  Svar
  1. kul med nya läsare! och tack för tipsen, ska ta en titt :) själv använder jag endast Picmonkey när jag redigerar nån bild, tycker det är så enkelt program att använda för mig som är oteknisk...

   Radera
 2. Jag redigerar mina bilder, eftersom jag fotar så pass myki & är fotograf till viss del.. så på ett profissionellt sätt fixar ja all bilder ja fotar. fotar i raw- format, vilket betyder att kameran int lägger till färger eller na sjölv utan he jör man allti i bildredigeringsprogrammi efteråt. allt me foto e mitt intresse, så orken tar aldrig slut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. förståelit att to redigerar bilder som entå gör e "som arbeit" :) do har så fina bilder to alltjemt!

   Radera
 3. Jag brukar oftast bara klick på auto adjust på basic edits i picmonkey. Å blir e bra så sparar ja e så, annars ångrar ja. :)

  SvaraRadera
 4. Hehe, ja har ju så fruktansvärt myki bilder på bloggen ibland, så ja orkar noo aldri rediger nå :D Man kanske sku måst egentligen men... Allt ja gör e att ja ändrar di ti en mindre storlek, som du.

  SvaraRadera