12 oktober 2012

Finally friday!

Började dagen 8:50 med ett glas apelsinjuice. Ut på en halvtimmes powerwalk i duggregnet. Duscha, fixa, käka frukost, hann till och med diska! Brummade iväg till skolan till halv elva. Höll engelskapresentation. Åkte iväg till Subway på matrasten tillsammans med Hanna, Jenny och Sandra. Gott! Köpte lakritsremmar till efterrätt, vi var smarta och köpte 5st och delade så alla fick en bit av varje sort... Fortsatte med en till lektion engelska, och tog sen helg 14:30. Hem, packade det sista, plockade undan, hoppade i bilen, och styrde kosan mot Årvas.

Nu sitter jag här i fåtöljen i Brännbergskärr, mätt i magen efter lite lasagne. Väntar att Kalle ska komma hem från jobbet så jag får massa pussar. Sen blir det väl att sticka iväg och handla lite, tänker faktiskt vara badass och äta chips ikväll.. Har faktiskt inte ätit det sen villaavslutning! Gissar det blir fredagsmys ikväll, alltså.
Imorgon hade vi tänkt oss till Vasa på lite shopping (nä, jag ska inte storshoppa, har bara några småsaker jag borde skaffa), och på kvällen är det alltså den efterlängtade höstfesten vid Kimo UF. Awesome.
Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar