12 september 2012

Onsda

Tjaba. Här sitter jag och skriver fast jag egentligen borde sleva i mig mat för fulla muggar. Men sini jag har en teori om varför jag gör på följande vis: Om jag sitter här tills klockan är fyra så hinner jag bara värma tomatsoppa. Om jag går till köket nu så hinner jag steka kokosplättar åt mig, och så måste jag diska. Sammanfattningsvis så kommer jag alltså lättare undan (just nu, åtminstone) om jag sitter och skriver dethär. Huuuh?
Har varit i skolan mellan halv nio och halv tre idag. Haft IT och Ped.forskn. (jag orkar faktiskt inte skriva ut detdär förskräckligt långa ordet 'den pedagogiska forskningsprocessen' längre, så nu förkortar jag det framöver, okee?) och StuBI-möte och sånt.
Min rygg har värkt något fruktansvärt idag också, eller ja egentligen hela veckan. Borde verkligen kolla upp den, men vilken fattig studerande har råd med sånt, liksom? Kan inte sitta mer än ca 30min i sträck utan att det börjar värka riktigt ordentligt nere i korsryggen. Har ju alltid haft ryggproblem, men aldrig att det har varit såhär galet av att inte göra något alls. Hemskt är det i alla fall!

Här om ca en halvtimme ska Tees och jag ut på en snabb promenix. Sen är väl tanken att jag ska trampa iväg till skolan (ja, och bromsarna på min cykel har förresten slutat funka nu också.. bara elände!) och spana in när gulisarna blir torterade. Sen är det väl vanligt kvällsprogram som gäller efter det: kvällsmat och te framför några avsnitt Desperate Housewives, plankan 2x1min, ringa Kalle, eventuellt läsa lite bok, och sen kojsa.

Och exakt nu börjar jag känna av i ryggen, så det blir väl köket innan klockan fyra i alla fall. Mårr.

3 kommentarer:

 1. He e int na dyrt att fa ti läkan kostar väl typ 15€ max. Hamnar du att fa ti en fysioterapeut far e genast meir penga å man får en fjant summo tibak från kela (kan va du får meir tå du e studerand).

  SvaraRadera
  Svar
  1. vi slipper jo nog jättebillit ti läkarn via studenthälsan.. men tå ja tror int he e så stor vits ti fa ti en allmänläkar å säg man har svåra smärtor i korsryggin, di skriver bara ut na värkmedicin elär liknand :/ sko no egentligen måst fa ti en naprapat/ryggspecialist.. men he e jo heilt sjuka summor pengar he handlar om.

   Radera
  2. Ja va jo ti en fysioterapeut tå ja had i ryggin å he hjälpt no faktiskt. Ryggin ere no värt att lägg penga på.

   Radera