18 maj 2012

04 - 5 saker jag inte tycker om

Nästan ännu enklare...

Det allra värsta jag vet är slampor. Fyfan alltså. En av orsakerna varför jag inte kan vara på Melody (förutom musiken, det är number uno) - där springer det alltid omkring folk med överdrivet korta kjolar, tissarna i vädret och femton lager smink. Dessutom blinkar de åt alla karar som ser ut för något. Bläää alltså! En av orsakerna varför jag hatar Pussycat Dolls-sångaren Nichole vadhonnuheter. Slampigare får man ju söka efter!
Mattor. Okej, jag har faktiskt lärt mig att tycka om mattor till viss del. Har ju faktiskt hela tre stycken i mitt lilla hem. Men ni vet... Randiga långa mattor, fem stycken i varje rum, bara för att täcka golvet. Det är inte snyggt, alltså!
Färgen blå. Dethär är också en grej som håller på att ändras. Men vissa nyanser av den färgen kan jag verkligen inte tåla... T.ex. mörkblå. Usch så fult.
Katter. Jag har alltid tyckt och kommer alltid tycka att de är äckliga lopphopar. Okej, kattungar är ganska söta, men sen kan de lika bra köras över. Detdär sa jag faktiskt inte... Nämen på allvar alltså. Jag och katter... Ingen hit direkt.
Den sista saken kunde egentligen vara många andra saker också.. Men denhär gången väljer jag att informera er om att jag inte tycker om frestelser (alltså typ Janssons frestelse, inte en temptation). Det har jag att tacka min kära tid i Yrkes för. Där fick man nämligen frestelse flera gånger i veckan! Kebabfrestelse, laxfrestelse, skinkfrestelse, salamifrestelse, broilerfrestelse, Janssonsfrestelse, maletköttfrestelse... UUUSCH!

7 kommentarer:

 1. ..grönsaksfrestelse, tonfiskfrest.. listan e låång!

  SvaraRadera
 2. Nämen, tycker int to om katter?! :O He e jo he absolut gollogast som finns!! (Ja blir faktisk liti små-arg på de nu)

  Sv; Ja, vilken fin diagnos du fick ;)
  O tack för att du tog de tid att kommenter mitt inlägg. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. alltså ja vejt faktiskt int vannifrån hede me katter har komi... antar att he mest har ti göra mé att all katter ja nansin har träffa har hata me - di bara fräser å klöser. så tyvärr, e absolut ingen kattmänsko :/

   Radera
 3. Slampor?

  Alla får såklart ha en åsikt men jag blir faktiskt lite lessen att läsa någon sånt. Vadå? får man inte blinka mot män man tycker är snygga och klä sig/sminka sig hur man vill?
  Är det okej om en man blinkar mot kvinnor han tycker är attraktiva då?

  Alltså. Jag gillar inte heller natklubbskulturen som är väldigt ytlig och överdriven. Men det är ju inte "slampornas" fel att vi har en sån kultur, de är snarare offer för den.

  Det är okej att inte tycka om alla, men det känns lite starkt att kalla någon/några slampa? Vem är en slampa? och vad är det egentligen för fel med att vara en "slampa"?

  Borde inte vi kvinnor hålla ihop och inte säga sådana saker om varandra?


  Hoppas du förstår vad jag menar, vill bara ge en tankeställare till dig :)

  Mvh!

  SvaraRadera
 4. Håller lite med Nina här. Förstår vilka sorts kvinnor du menar, eller snarare hur dom klär sig, men bara för att man klär sig så betyder inte det att man ligger runt. Och om man nu ligger runt, so what? Tycker att den här Gina tricot-billiga-jag-visar-allt-och-litet-till-stilen är skitful men den klädstilen betyder inte automatiskt att man är en slampa.

  SvaraRadera
 5. medger att slampa kanske inte är rätt ord att använda, men kom nu inte på något bättre sätt att beskriva personerna jag menar heller.. och budskapet tycks ju i alla fall ha gått hem, om man uttrycker det så.
  visst får alla se ut och klä sig och göra precis som de vill. men tycker fortfarande inte om såna personer som låtsas vara hela världens centrum, spacklar sig till det sista, och gå i alldeles för tajta och korta och utvikande kläder. enligt min definition är det lite slampigt (ni får kalla det precis vad ni vill, det var bara mitt ord!)..

  SvaraRadera
 6. .. och ja detdär med blinkningarna var nog mest menat som ett exempel. visst kan man som singel gå och blinka, oavsett om man är kvinna eller man, åt något man är intresserad av. men syftade här alltså främst på de flickor som går och blinkar åt och fnittrar runt och hänger efter upptagna killar.

  SvaraRadera