10 april 2012

Veckans att göra

Ifall någon mot förmodan skulle bry sig om vad jag har pågång denhär veckan så berättar jag det gladeligen.
Idag var jag alltså på praktik mellan åtta och tre. Ganska lite ungar idag, så det var lugnt. Tupplurade lite på vilan och planerade sen inför min rörelsestund, som jag ska hålla imorgon (!). Tankade bilen och brände iväg till Jeppis. In via Supermarket för att handla lite. Skönt när man klarar sig med ca en 20-lapp.. Måste ju lära mig att vara sparsam!
Här hemma var allting sig likt, förutom att det luktade instängt och blommorna nästan hade dött av vätskebrist. Packade upp mina tusen väskor, slängde i mig en fil och en banan, och åkte sen iväg på zumba mellan fem och sex. Härligt att få sätta igång lite andra muskler än benmusklerna! Otroligt nog så var jag i riktigt bra form... For sen direkt till AK för veckans städning. Hade fått arga insändare där det stod att jag ska låta bli en av gubbarnas skrivbord och papper. Sooorry, försökte ju bara göra mitt jobb genom att torka damm..
Sen kom jag hem. Och duschade. Och nördade här en stund. Och kokade ägg. Och fixade Reissumies-mackor med ost och lördagskorv och tomat och gurka, med en stor kopp te till.
Nu ska jag flytta datorn till vardagsrummet och titta lite Halv åtta hos mej. Kan behöva lite Helge Skoog för att pigga upp mig, minsann.

Imorgon tänkte jag åka direkt och städa E&Y när jag kommer från Nykaabi. Sen hade jag tänkt försöka få upp de nya gardinerna, innan det blir zumba klockan åtta. På torsdag blir det ridning av Elli för fösta gången på typ tvåhundra år, och sen ska jag hoppeligen få träffa Tossa också. Fredagskvällen räddas med Jeporevyn, och på lördag förmiddag ska jag testa på nåt nytt vid Studio Z, nämligen Sh'bam. Och sen är det söndag igen och en ny vecka börjar.. och en ny månad, och småningom ett nytt år. Och vips så är det 2 år framåt och jag får leva lycklig i alla mina dagar. HAH.

2 kommentarer:

  1. jo he var no enda bra me tå feek var i mili att e var billit att handel men ja åt jo nästan största deiln vi mamms å papps dömde sista vikona :P nu far e no 3-4 gang så myki penga men he far jo liti ti blöjona å så:P

    SvaraRadera
    Svar
    1. jonå it fare jo na vidari myki pengar tå man bara handlar åt sesjölv.. dessutom kan man jo äta sama mat fleira dagar, så he böv jo it handlas så myki olika helldär :) iofs har vi jo allti fari hejm ti hälgan, så på he sätti handlar man jo bara fö 4-5 dagar. sparar jo tå också!

      Radera