26 april 2012

Varför just idag?

Nu sitter jag här, nyduschad efter ett härligt svettigt zumbapass, och undrar varför jag alltid har så dålig tajming med saker jag vill göra. T.ex. så är jag riktigt, riktigt sugen på omenahyve just nu. Okej, jag har faktiskt två sura gröna äpplen i kylen, och det finns ingredienser till "krispet" också. Men vaniljglass, det har jag inte. Och det är faktiskt ganska jobbigt att gå ner de 200-300m till Siwa och handla. Och nä, det är faktiskt inte lika gott utan. Får väl bara bita i det sura äpplet (haa-haa) och äta Ruispalat istället. Stekta ägg vill jag också ha, men äggen tog slut i förrgår. Blää.

Sen är det någon som spelar klarinett här i närheten, eller lyssnar på jävligt irriterande klarinettmusik, i alla fall. Fy. Jag som var riktigt taggad att skriva vidare på mina skolarbeten, så jag inte har så himla mycket att göra om två veckor. Nu tappade jag helt motivationen. Wonder why?
Nå, får trösta mig med att det snart är läggdags och imorgon är det en ny dag osv. Kanske jag får gjort något då istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar