23 april 2012

Våren som aldrig kom

Nu tänker jag faktiskt inte skriva att våren äntligen är här, fast jag känner det i luften. Kunde inte ha ytterbyxor eller mössa på mig idag när vi var ute på eftermiddagen, för jag höll på att svettas ihjäl. Och sen när jag cyklade till AK för att städa när jag kom hit till Jeppis, så doftade det vår utomhus. Och igår när jag var ute och red så såg jag att träden hade börjat få knoppar. Men jag tänker faktiskt inte göra en Ronja Rövardotter, inte ännu i alla fall. För om jag gör det så ligger det snö på marken imorgon när jag vaknar... Det är knepigt i år, med våren som aldrig kommer!

Annars då? Ja, har haft en helt vanlig dag på dagis. Huvudvärken som kom igår på bio (Cabin in the woods var för övrigt riktigt bra, mycket annorlunda film som rekommenderas åt alla som älskar lite annorlunda skräckisar) har suttit i lite under dagen, annars bra. Har som sagt varit och städat redan idag, så jag skulle ha det undan. Sen bara E&Y kvar imorgon, så har jag veckans deeds done.
Sitter och väntar att klockan ska flyttas en halvtimme framåt, så jag får åka iväg på måndagszumba. Sen blir det nog bara att ta det lugnt med smörgåsar och en kopp te. Och bannas över att jag inte har en printer...
Men nu, däremot, ska jag planera lite rörelsestund inför imorgon.
Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar