22 april 2012

Sönda

Godmorgon världen!
Igår blev det inga vilda grejer på agendan, som jag (nästan) hade hoppats på. Vi körde runt på byn, diskuterade med folk, ja, inget speciellt egentligen. Jag var sur för att jag alltid måste köra, och inte ens fick ta en cider eller fem på en lördagkväll.. Runt halv tolv tröttnade vi på att snurra runt, och for hem. Tittade tv, drack nån cider, och åt upp resterande chips och dipp. Blev en till lugn kväll alltså, och det hade jag inget emot.

Steg nyss upp. Kalle tittar ishockey och jag förundras över hur härligt vädret är. Onödigt att säga något i stil med att "våren är här för att stanna", för då snöar det ändå imorgon... Fick nyss lite mat i magen; hemgjorda köttbullar, potatis, och en god rödvinssås. Efterrätten (kvarg) väntar ännu på oss i kylen..
Som ni kanske märker så blev det ingen Helsingfors-resa idag. Jag är faktiskt riktigt ledsen och besviken. Vi kollade med bussar och tåg och alltmöjligt, men det fanns inget som gick. Kom fram till att om jag ska köra hem så slutar det med att jag somnar vid ratten och så dör vi. Eller att bilen går sönder och vi ändå inte hinner fram. Så det blev att kasta 54e i roskis och skita i det. Kommer nog vara lite ledsen i ögat ikväll, när jag tänker på alla som får höra Halford dra Diamonds and rust. Nå, in another life.

På agendan idag står att klippa håret, rida Elli, och sen ikväll bio. Hade tänkt åka igår, men det blev så sent och vi hade inte riktigt lust. Antar att det blir American Pie, men jag har ett annat önskemål också, nämligen denna. Tyvärr är inte min man riktigt lika taggad att se skräckis...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar