11 april 2012

Som ett nytt ställe

Gardinerna strukna och uppsatta! Som den perfektionist jag är så måste jag ju informera er... att sådär ska det ju inte helt se ut. Dendär förbannade bordsduken har jag bara för att det inte går att vara utan, och för att mamma har lovat i TVÅ ÅR nu att sy en brun duk åt mig. Tyget ligger bara där på skrivbordet i gästrummet och väntar... Sen ska jag ju förstås också inhandla ett likadant vit-svart-orange kuddöverdrag, bara jag hittar nån som ska till IKEA. (vinkvink) Och den orange filten ska egentligen vara i sovrummet, så nu ser det fult ut där istället. Är alltså på jakt efter en likadan! Också från IKEA, antar jag. Och dendär gråa krukan ska inte stå i det vänstra fönstret, vet att det inte matchar... Men jag väntar nämligen på att en av blommorna i dom svarta krukorna ska dö, så jag får flytta! (den dör ju utan sol, kan inte stå på hyllan ovanför tv:n, lade jag märke till...)

Alla antecknar i sitt rosa ponnyhäfte.......

Nu ska jag titta Big Bang, äta smörgåsar och choko. Gick nyss till Siwa och pantade så jag skulle få en chokoplatta. Ja e ju sjuk (bokstavligen).

5 kommentarer:

 1. Ja, nu när ja läser om Ikea. Min Ikea-resa blir inte av. Hoppas det fixar sig ändå..

  SvaraRadera
 2. Nice! sko no vila ha ny gadine ja å men is int köp na om vi entå flyttar så ere jo liti skit ifall int di sko pass tid så få man köp ny igen så lika bra ti vänt.

  SvaraRadera
 3. Stina: he e ok, ska hör runt me nan annan :)

  SvaraRadera
 4. Therese: tack! e faktiskt riktit nöjd :) men gissar ja får lägg tibak panelren ti hösten, kan bli liti mörkt jär tå di e så breid..
  jo tode e frissamt, tå man håksar på nanting men san hamnar man å vänt. men kanski ni hittar hus snart så får do byri söm ;)

  SvaraRadera
 5. hoppas no he buri no vara aningen fullt jär :P fruktar den dan vi måst släng ut babykorgin å ta hid spjälsängin för tå åker no nating ut :P

  SvaraRadera