28 april 2012

Sista lördagen i april

Godkväll på er, kära läsare.
Vet inte riktigt vart tiden försvunnit idag, men tydligen har klockan redan hunnit bli halv sju!? Helt sjukt, känns som om vi nyss steg upp..
Blev en helt okej kväll på Ollis igår. Ganska lite folk, så det var lite trist. Men en hel del bekantingar hittade vi, och drinkarna smakade bra också. Kalles ögon vinglade i skallen, och pengarna försvann hux flux.. Själv var jag på så konstigt humör - skiftade nog ganska mycket mellan sur, glad, ledsen, arg, pratglad, irriterad, fnissig - att jag helt glömde bort att fotografera. Sällan! Blev natten runt klockan fyra, då vi crashade hos Toni och Fonsis, dvs. i "Slottet". Allt gick smärtfritt till, ifall man inte räknar med Kalles vanliga bravader...

Kom oss upp runt tolv idag. For på kaffe och smörgås till 1h+k, ett riktigt mysigt, nyöppnat café i Vasa centrum. Check it out om ni inte redan gjort det! Sen blev det lite shopping. Egentligen var det inget jag skulle ha, men blev i alla fall två toppar från H&M. Man måste ju ladda inför sommarsäsongen, ni vet... Till Kalles stora förtjusning behövde han inte vistas på Gina mer än 2 minuter, för då kom Citt och hämtade oss, och så åkte vi iväg hemåt.
Har inte uträttat några stordåd sen dess.. Ätit lite mat, legat och latat oss, tittat lite tv, åkt och handlat, och sen har jag fixat ihop en pecannötspaj, som för tillfället ligger i ugnen och gottar sig. Ska bli supersmarrigt med paj och vaniljsås ikväll! Tror inte det blir så mycket mer än nån film eller serie. Vi är båda ganska trötta idag, om man säger som så... VarmansVolvon borde vi dock måla första varvet ännu, så det får bli nästa projekt.

Ha en bra lördagkväll, allihopa!

2 kommentarer:

  1. Ja ha sitt at he e mang som pratar om 1h+kök. Ja måst kom me tid å pröv sedan i somar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. he va faktiskt riktigt trevlit ställ, sko säkert va god mat tär å om man sko prov på he :)

      Radera