12 april 2012

Sakta men säkert

Hade massor av inlägg pågång under dagens lopp, men nu har jag lyckats glömma eller tappa motivationen till samtliga av dem. Nå, kanske ni klarar er utan mitt svammel.
Tänkte bara med bilden visa att mina lockar är påväg tillbaka, hoppas jag. Sakta men säkert. Tidigare är det bara topparna som lockat sig, men nu verkar resten också vara pågång. Är dock medveten om att jag inte kommer få mitt änglasvall tillbaka, inte med denhär frisyren i alla fall. Men om det långa håret börjar locka sig nu, så kan man ju tänka sig att sen nångång när jag sparat allt långt, så blir det lockigt igen? Men ja, inget svammel var det ju.

Hade en helt vanlig dag på praktiken idag. Lyckades glömma regnrocken hemma, så jag var dyblöt efter att vi hade varit utomhus på morgonen. Sen har jag också fått springa och snyta ur näsan under kranen var och varannan minut. Så irriterande! Tänk att en vuxen människa inte ens kan snyta sig ordentligt.. Sorgligt.
For hem-hem till Jutas när jag slutade, och trampade sen iväg till stallet. Skönt att få sitta på hästryggen igen! Dock så visade ju Elli inte direkt sin bästa sida idag, som förväntat.. Nå, jag börjar bli van. Sakta men säkert. Sen hade jag tänkt duscha, men Kati hade försenat födelsedagskalas, så det var bara att pysa så snabbt som möjligt. For och träffade fröken Sofie över en makaronisallad vid Victoria. Min livslust steg med hundra procent och rösten försvann med lika mycket. Men nu känns det som jag orkar en stund igen. Det tar sig, sakta men säkert.

Och sen kom jag faktiskt på en av dedär sakerna jag skulle skriva om. Kunde ju, som ni antagligen redan vet, skriva en hel bok om vad jag tycker om alla mina kära medtrafikanter. Men kan hända jag skulle få ganska många arga insändare efter det.. Så jag riskerar bara mina bloggläsares hat när jag nu skriver: om politikerna slutade fundera på ifall utlänningar ska ha märken på sina jackor, och istället började bry sig om att få bort 60+:arna från vägarna, så skulle jag vara nöjd. Fattar faktiskt inte vad det är för vits att köra 60km/h, mitt på vägen, på en 80 väg, när vädret är klart och vägen bar, och man har en tio bilars kö bakom sig. Fan anamma, det går nog minsann sakta men säkert, det!
Får väl avsluta detta negativa med ett jubel: SOMMARHASTIGHETER!!!

2 kommentarer:

  1. Jag sku o bli glad tå folk sku hitt gaspedaln! =D Finns ju int na värr än att måst kör 60 km/h på rix8:on för att naan käring framför int vågar kör..!! o fast e bara sko vara tal om sträckon mellan Kullas o ABC, hinner man bli väldit irritera. morr.

    SvaraRadera
  2. ja hohho.. föstår itt ho e kan va såde himla svårt! visst, kanski man får sämber syn å blir minder observant tå man e gambäl.. men it böv man jo kör såde sakta, på en rak väg! blir allti lika föbanna, sko va rolit ti spela in me tå ja kör ;)

    SvaraRadera