11 april 2012

Sairas

Jaja, förstås har jag ju gått och blivit sjuk nudå, igen. Förra veckan i Levi kände jag av att jag hade i halsen, var lite slemmig och torr om vartannat. Igår var jag ganska hes, men kände mig annars riktigt på topp, t.ex. blev jag ju knappt slut på zumban igår (borde dock ha sett det som ett varningstecken, mår alltid som bäst innan eller efter det är något fuffens pågång i kroppen). Imorse vaknade jag då med helt igenstockad näsa, och det har bara runnit hela dagen. Är riktigt trött och slut i skallen också, blä.
For direkt och städa E&Y efter att praktikdagen var slut. Hade tänkt vara hurtig och tvätta det sista fönstret på insidan, men fanns absolut ingen energi till det.. Nåja, våren är väl lång ännu. Så kom jag mig hem och skulle avnjuta en portion leverlåda; förstås så smakade det knappt något alls. Hade ju tänkt åka på zumba toning ikväll klockan åtta, men det får nog förbli en avlägsen dröm. Lika bra att vila så det inte blir värre! Så träningsfreak är jag inte, att jag riskerar att förstöra min kropp bara för att få stillat träningsabstinensen. Sådeså. Dessutom sägs det ju att lite vila kan få igång fettförbränningen och muskelproduktionen, så hoppas på det.

Har väl inga storslagna planer idag alltså. Om jag orkar tänkte jag ta och stryka och hänga upp de nya gardinerna. Och sen borde jag gå igenom min ekonomi för förra månaden, har på känn jag har gått ordentligt på minus igen.. Och värre blir det! Sen blir det väl serier och film under filten ikväll då bara. Det är dessa gånger man behöver en sambo som pysslar om en...

Men för att inte vara alltför negativ (jag lovade ju faktiskt att bättra mig!) så kan jag meddela en trevlig sak: Har fått sommarjobb för maj-juni och halva juli. Resten hoppas jag fixar sig ännu, så pengarna kan rulla in på kontot, så jag har något att leva av resten av året.. Ska återigen jobba på Solstrands Trädgård, så det blir långa dagar och veckor, men bättre än att sitta hemma. Sen ska jag vara lekledare på simskolan i Kantlax och Vexala två veckor i juli. Ska bli roligt att prova på något nytt, som jag dessutom borde få studiepoäng för i slutändan! Jejj.

2 kommentarer:

  1. oooj, grattis ti arbejti :) va kul me simkursin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack! e faktiskt riktigt nöjd :) had dock fövänta me ja sko få vara heila juli i simskolan.. återstår bara att fösök fix na arbeit ti halva juli å heila augusti nu!

      Radera