27 april 2012

One of those days

Har en sån dag idag. Tror inte jag borde säga mer än så, faktiskt.

Hade en helt bra dagis-dag igen, kidsen är så underbara att mitt hjärta gråter lite när jag vet att jag snart måste lämna dem. Blev också bedömd idag, och det gick bättre än jag tänkt mig. Har fått OK-stämpel för att bli dagistant, jejj! Åkte hem till Jutas när jag slutade. Tog det lugnt nån minut, innan jag hoppade i ridkläderna, upp på cykeln, och så iväg till stallet. Var så bitter och inåtvänd idag att jag inte ens orkade irritera mig på slöfocken Elli. Ungefär som förra gången, bara att då var jag happyshannshajn-Mimms istället. Så kan det gå.
Väl hemma igen hoppade jag i duschen, fixade mig snabbt, pratade som hastigast med Kalle, och så brummade jag iväg till stan. Tossa och jag tog en timmes middagsdate på Pedro's, och gott var det! Lite mätt i masun nu bara...

Har återvänt till Jutas, och är riktigt tudelad över kvällens planer. Har gått med på att fara till Ollis med Kalle, Citt och Toni, även om jag inte alls är sugen, eller har extrapengar för den delen.
Är så sjukt trött på att alltid göra unga-killar-grejer. Hänga med Kalles kompisar. Dricka öl varje lördag (och ibland fredag). Köra runt på byn. Snacka vems motor som är bäst. Gaah! Jag är så nerkörd i botten på ett jäkla djupt hål just nu, att jag inte riktigt vet hur jag ska påbörja klättringen. Önskar att min hjärna hade en off-knapp. Att jag hade fler oh-happy-day-dagar än ligga-i-fosterställning-och-tjuta-dagar. Att tiden snabbspolade sig. Att allt var bra ofta, och inte sällan.
För fan, jag vill bara vara lycklig nu! Orkar inte med allt dethär. Jag vill bara att mitt liv ska börja... Hur svårt kan det egentligen va!?
Eller ett bra citat som jag läste i en bilderbok häromdagen: BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!

1 kommentar:

  1. Menar inget illa nu Mimmi, men jag tycker inte att du och Kalle verkar ha delad mening om ert förhållande och vad ni ska göra på er fritid (då ni är tillsammans). Man måste faktiskt inte acceptera, man får ställa krav, t.ex. att man ena kvällen gör något som han vill/får välja och nästan kväll gör ni dina saker. Hänger du med honom och hans killkompisar så borde han kunna hänga med dig och dina vänner. Och angående att du väntar på att ditt liv ska börja, en sån känsla har jag också haft en period i mitt liv, och så ska det INTE vara. Då var jag med fel kille. Vad jag vill säga är att du inte ska vara rädd att ifrågasätta förhållandet eller vissa delar av det! kram

    SvaraRadera