20 april 2012

Nu får det vara nog!

Nu har jag försökt ignorera dethär jävla skitvädret i flera veckors tid. Men nu får det faktiskt vara nog! Det blev vinter först i januari, ja, det kan jag gå med på. Men att det ska vara vinter ännu i april, det är nog att gå för långt. Bläää. Man blir så himla omotiverad! Det var ju så fint igår, att jag fick riktig vårfeelis. Ville bara dra på mig min nya vårjacka, hoppa i mina nya vita sneakers, och trampa iväg i solnedgången. Idag blev det minsann ändring på den visionen... Ursäkta språket nu men, jäkla snöhelvete!!! Visserligen smälter det ju direkt, men i alla fall.

Idag har jag varit på dagis. Vi var i skogen. Och gjorde sommar"teckningar". Kebabfrestelsen var inte speciellt god. Min handledare var på besök. Jag har ganska mycket skinn på näsan.
I say no more.

Nu är jag i Årvas. Har ätit lax och potatismos, och sen har jag och svärmor hjälpts åt att flytta sakerna från Idas rum till Kalles rum. Så nu är vi back to normal again. Ni ska få se en bild senare, om jag orkar.
Kalle har gått ner i verkstan för att fixa på Volvon, tydligen har det framkommit att motorn nu ändå måste tas ur och trimmas och grejas med. Greeeat. För vi har ju inte alls pressat tidsschema från förr... Så min fantasi om att måla denhär helgen blev nog till ingenting. Vilket också vår Judas Priest-resa på söndag verkar bli. Ingen som vill komma med, likamed ingen som kör hem. För jag tror faktiskt inte att jag orkar. Eller?

Nä, nu värker rallytanden, ska gå och joina min sura man. Och hoppas på bättre tider. Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar