21 april 2012

New look

Ojdå... Här på blogger händer det minsann saker! De har gjort om layouten lite, så nu blir det väl småningom för mig också att uppdatera och fixa här. Är ju ändå pågång med en ny header och design småningom, så det passar ju riktigt bra.

Igårkväll blev det lite cruising på byn, och sen for jag och gubben tillsammans med Adde, Simon och Ropa till Nabben på pizza. Det var riktigt gemytligt (inte vädret, dock), för att inte tala om gott! Sen stod vi och huttrade och diskuterade en stund, innan det blev dags att ta kvällen. Åt lite chips och dipp och tittade tv, och sen bums i säng.

Vaknade runt tio-halv elva imorse. Låg och data/telefonnördade en stund (Kalle har ny telefon, så nu är han väldigt upptagen med den hela tiden), och sen fixade jag mat åt oss här: snabbmakaroner och kebakkopinnar. Vaude, liksom. Men det var  faktiskt det ända som fanns, och vi hade tidsbrist!
Kalle är nere i verkstaden och grejar på med Volvon. Tror jag ska bege mig dit småningom också... Hade ju tänkt mig på årets första springtur idag, men vädret lockar inte alls. Dessutom skulle jag nog se ut som en raparaider när jag kommer hem... Borde också läsa lite kurslitteratur och eventuellt börja på med några arbeten inför praktikporfolion. Men jag har verkligen ingen motivation för det just nu.

Har egentligen ingen motivation för nånting över huvudtaget för tillfället. Vill på bio ikväll, det är väl det ända jag är motiverad att göra, men det kommer nog knappast bli av. Och så dendär arma Priest-konserten i Hesa imorgon. Ingen kommer med oss. Så nu ligger beslutet på mig... Ska jag köra 6h ner till Hesa, se en konsert, köra 6h tillbaka hem igen, och stiga upp till praktiken klockan 8, pigg och kry? Jag vet faktiskt inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar