24 april 2012

Man tager vad man haver

Har varit ganska bisi idag också, som ni kanske förstår på den sena uppdateringen. Efter en ganska normal dag på dagis (jag hade rörelsestund, och det var väl ungefär lika kaos som vanligt) styrde jag efter klockan tre kosan mot Jeppis. For direkt till Ernst & Young, zoom zoom, städade på 1,5h. Hem och svänga, hann byta kläder och slänga i mig en fil med banan, och sen direkt vidare till studio z på dagens zumba/toning. Ett riktigt härligt pass igen, måste säga att jag diggar det waay mycket mera än vanlig toning. Men inget slår zumban... (har ju inte testat sh'bam ännu, så vänta bara, jag kan ändra mig..)
Sen hem och byta kläder och andas nån minut, och så blev det promenad för mig och Tees i en timme. Riktigt skönt! Men nu är jag nog ganska slut i kroppen... Förstår fortfarande inte hur vi alltid funkar på samma sätt när vi sticker iväg på promenix, vi pratar om samma sak hela jäkla vägen, och sen är vi tysta en stund. När det väl är dags att säga hejdå, nej då, då kommer vi på all världens saker att prata om! Haha. Funkar ju i alla fall de gånger man inte har bråttom..

Nu har jag nyss fått i mig lite mat, och duschat. Dagens mat blev ett riktigt ihopplock, därav rubriken. Här ska ni se: Kokta ägg, fiskpinnar, spenatsås och morot. Trodde inte att det skulle funka med ägg istället för potatis, men det var ju nästan godare än originalet! Wow.


Nu har jag inga storslagna planer mer idag. Kolla ett avsnitt HIMYM och Big Bang om det har kommit, fundera lite på morgondagens program, och sen blir det väl att krypa ner i sängen då igen småningom.
Fattar verkligen inte vart tiden tar vägen... Nu har jag bara 6 praktikdagar kvar, och det är bara lite över fyra veckor till sommarlov. WHAAAT!? Var det inte nyss förra sommaren, och hösten, och vi hade ett långt, tungt år framför oss? Ja, jag säger nog bara det, ska nästa år gå såhär snabbt också får man ju fasen börja fundera på husbygge och familj och Hagalund innan man vet ordet av!

4 kommentarer:

  1. Hahaa, jag minns en unge som var så sur och arg då jag brukade blanda ägg i spenatsåsen!!!

    SvaraRadera
  2. Haha, nästan exakt hedee åt jag idag till lunch :D

    SvaraRadera