10 april 2012

Ensam

Everybody needs inspiration,
everybody needs a song
A beautiful melody,
when the night's so long
'Cause there is no guarantee,
that this life is easy

When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
I look at you

En sån dag idag. Kunde nästan gissa att det inte alls skulle kännas bra att sitta ensam i min lägenhet efter en vecka tillsammans med Kalle. Så många tankar som snurrar i mitt huvud nu, angående hösten. Vill verkligen inte bo ensam. Verkligen. Inte. Men vad har jag för val egentligen? Det är ingen vits att vi skaffar ett gemensamt ställe i Årvas, för där har jag ändå inget att göra sen när Kalle far till Dragsvik i januari. Och jag trivs så sjukt bra här. Dethär är verkligen hem för mig nu, och jag vill väldigt ogärna lämna detta bakom mig, inte i förtid i alla fall.
Igår kom det på tal hur jag ska klara mig från hösten, hela hyran, elräkning, internet, matkonstnader, osv. Kalle föreslog att jag ska söka mig en mindre lägenhet. Men det tänker jag absolut inte göra, no way. Skitsamma om jag ensam måste betala 380€ + 10€ el + 30€ internet i månaden, det är så värt det. Här känner jag mig hemma.
Men inte ensam. Fyfan.

3 kommentarer:

 1. Finns ju studielån. Fick jag ta sista året i skolan då jag flyttade hemifrån. Studielån bara ett år tar inte så länge att betala tillbaka sen.

  SvaraRadera
 2. He e jo liti synd att a far föst i januari annus sko a jo a kunna skriv att a fortfarand bor ilag me de å få halva hyro betala åv militärn fö he fick jo feek. Men he gar jo int rikit hellde om a far i januari föst. Men do får jo sök från kela i ställi tå fast e nu int e na höjdarsummor man får tärifrån hellde :P men no löiser e se he bruk no göra he :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo he e liti crap.. tiföst had vi jo no fundera om vi sko lämn kvar hans namn i hyreskontrakti enno, så he sko var just så att ja ba böv betal halva hyron. men tå känns e jo liti dumt tå he entå bara e jag som bor jär.. å dessutom kostar jo vattni 20e/pers, så he var jo liti billigari för me om hans namn int e i kontrakti. invecklade grejor hede! men jo, va ska it he löis se naleis :)

   Radera