19 april 2012

En torsdag i april

Fattar inte vart tiden flyger iväg. Faktiskt inte. Nyss var det januari, och det kändes som en evighet till sommaren. Nu är snart april slut (när började denna månad ens!?), sen går maj hux flux ännu snabbare, och så är det sommarlov. Fattar. Verkligen. Inte. Nå, det är ju bra om livet går på speed nu ett år eller så, så har jag allt det bästa framför mig sen.

Idag har vi målat till musik på dagis. Och läst en bok om sommaren. Måste erkänna att det går ganska bra, dethär med årstiderna. Bättre än förväntat! Sen var det ju ett stort plus också att det var så fint väder på eftermiddagen. Det är nämligen inte min favorit att vara ute från halv tre till fyra... Men idag fick jag i alla fall sysselsätta mig med annat kroppsarbete än att ge fart i gungorna, vi gjorde nämligen rännor så att vattnet ska rinna bort. Huhh, det var dagens gym, minsann!
Åkte iväg till Jeppis sen, svängde in via Janina och handlade några nya tröjor och en vårjacka. Sen via posten för att hämta ut ett paket från Svennelandet, handla lite från K-market, och så hem. Slängde i mig lite "mat", plockade lite, vände ihop en mintchokokladdkaka, och sen satte jag igång med städningen. Hux flux så hade en timme gått, och Tossa plingade på dörren.
Packade ihop mina grejor, och så for vi till simhallen. Kändes nog i kroppen att det var alltför länge sen senast.. Kommer vara sjuk imorgon, minsann. Men skönt var det! Blev en kilometer simning, sen bubbelpool och bastu, och så hit till mitt på "kalas", med skvaller och juice och chokokaka. Perfekt.

Nu återstår bara några saker att göra innan jag går och lägger mig: Packa väskan inför helgen, skriva ner några dagisgrejs och sätta på en sticka, betala ettpar nya byxor, borsta tänderna, och sen inget mer.
Lite bilder får ni på det!

Från förra fredagens Jeporevy
Igår... borde ha tagit en bild på idag också, det var verkligen skillnad!
Cleaning mode: on. Veeeeri sexxi.
Planterade om min födelsedagsblomma. Det gick ganska bra faktiskt...
.. får se bara hur länge de överlever!
Vad som fanns i mitt postpaket: min vinst från då jag var med i Bodypalace' påsktävling. Tack! Ska prova den på måndag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar