9 april 2012

En röd måndag

Oj vad det kommer kännas konstigt denhär veckan, när den är en dag kort. Jag tror ju alltså, som säkert några andra också, att det är söndag idag, och inte måndag. Men det är ju bättre vägen när man bara behöver jobba fyra dagar, istället för fem!
Idag steg vi upp runt halv elva. Fixade lite mat, tog det lugnt, jag läste lite, och sen drog vi iväg ut på byn. Kaffe och trip och skvaller med boysen på St1, sen vidare till Lotlax och Einars. Satt och kaffade och diskuterade, och sen avslutade vi med ett avsnitt Game of Thrones från nya säsongen.

Nu har vi nyss slängt i oss hotdogs, och Kalle lirar i rummet med sin nya förstärkare. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Kanske sätta igång med bilduppladdningen av Levi-pics?
Tog beslutet att jag stannar här i Årvas ännu inatt. Annars blir det ju att jag åker 50km till Jeppis klockan åtta ikväll, packar upp väskorna, duschar och går och lägger mig, för att sen köra 25km till Nykaabi på morgonen. Lika bra att ta det lugnt ännu ikväll, stiga upp lite tidigare imorgon, åka iväg dom 25 kilometrarna, hämta några saker från Jutas, och så efter att praktikdagen är slut fara till Jeppis. Jag har mina ljusa stunder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar