26 april 2012

En mulen torsdag
Nå hej.
Kunde inte riktigt bestämma mig för vilken av dagens webcam-bilder som var minst tokig. Så det fick bli alla tre, bara för att.. Blir fortfarande irriterad på att bilderna blir så ljusa ibland, men det får duga. Det är väl inte så stor skillnad just nu, när jag ändå är så fruktansvärt blek. Borde verkligen få lite sol nu!

Det har varit en helt bra dag på dagis idag, igen. Som vanligt. Mina planer blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, eftersom en av handledarna blev sjuk. Men det går nog att fixa ännu, har ju några dagar praktik kvar. Så det är inte världens undergång, fast jag faktiskt höll på att stressa ihjäl mig lite en stund där. Men bara lite. For till Lokalförsäkringen och fixade pappren från cykelstölden när jag slutade. Blev lite besviken på vilken summa jag ska ersättas med... Men man får väl vara nöjd om man får något, antar jag.

Nu är jag back in Jeppis, och håller som bäst på och tillverkar en peruna-makkaravuoka. Doftar riktigt underbart här, och magen har börjat kurra också. På tal om magen, så var jag ju dum och vägde mig i morse. Påminn mig om att aldrig göra om det, förrän byxorna trillar av och benen sticker ut. Har ju sett att jag förlorat centimetrar lite här och där dom senaste veckorna, men näe, vad tror ni, vågen visade ju förstås 1,5 kg upp. FAKK JUU alltså. Kommer nog aldrig få nån bukt med min vikt mer i livet, tror jag bestämt...
Kvällens planer är i alla fall zumba kl. 18:45, och sen vet jag inte mer. Hade ju tänkt sticka iväg till simhallen med Tossa, men får se om hon alls hittar hit. Annars blir det väl bara skoluppgifter och lite Halv åtta hos mej. Skönt det också!

Imorgon på kvällen åker jag iväg till Årvas, och stannar där ända till tisdag. På måndag ska jag ju förstås på praktik, men kommer att sova där från söndag också, eftersom det ändå är vappen på måndag, som vi säkert ska fira i min favoritby. Tänk att vi får fira vappen i år! Vi som alltid brukar stå på Kemora och huttra... Bara en helg kvar till det också, wihuu!

6 kommentarer:

 1. ja ha kommi fram till att vår våg visar va a kände för he beror bara på vann på golvi man har lagt a så kan e kast fleir kilor om man flyttar a en meter å väger se igen :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. he har ja faktiskt aldär testa.. kanski he sko va na, om man sko väga minder i ett annat rym.. hmm ;)

   Radera
 2. O sen sku man ju allti måst väga se me sama förutsättningar; sama klocktid på dan, lika läng sen man ha äti, o me sama kläder på, osv osv osv... Att väga se e ju rena vetenskapen ;) Brukar o diss vågen, he e bara så deprimerand

  SvaraRadera
  Svar
  1. he har du rätt i! tror nog ja skippar hede framöver.. man blir bara besviken!

   Radera
 3. Å så visar ju vågen bara siffror som egentligen int säjr så myki, å me tin kropp tycker int ja du behöver ga å oro de över vikten. Du e ju nästan som made of steel, me tanke på att du har ridi sen liten så har du ju muskler som väger å får väga! Å hjärnan din väger kring 1,5 kg, så kanski du har lärt de så myki nu så hjärnan har växt ;) Du e så bra som du e, mang ader sku vila si ut som de- frisk kvinno me underbara kurvor! :)

  SvaraRadera
 4. jo, he har du nog rätt i. ja har no faktiskt sluta funder på va hande vågen visar, men no ere jo störand tå man e så himla bombsäker på att "yes! no har e äntligen börja ga neråt!" åså ere tvärtom...
  egentligen e he ända ja sko vila änder på att ja sko få minska demde fans låren, å få bort fläski på nedranryggen. annås e ja no grömt nöjd! men såde ere väl allti, nanting vill man jo allti änder på ;)

  SvaraRadera