21 april 2012

Dull saturday

Kalles new room:


 En svart vägghylla ska ännu upp ovanför sängen.. Och sen kanske nån kudde att lägga på sängen också?

 Märkte att det är väldigt mycket beige.. Och att allting matchar, som de röda detaljerna i gardinerna med bordslampan, och persiennerna med fotoramarna, och färgerna och träslagen (utom den svarta hylldelen som verkar lite missplacerad, men den kan ju också tänkas matcha med gardinernas svarta detaljer).


Var också ute en stund och följde med projekt Volvomotorn som ska bänkas.. Det tog jättelänge och var jättetråkigt, och jag kunde inte hjälpa till med nåt, så jag gick in istället. Och åt äpple och banan till mellanmål. Och sen fick jag fel i huvu och gjorde skolarbeten i tre timmar. Skrev om min musikstund och rörelsestund, och klappade mig själv stooort på axeln, när jag insåg att jag besparat mig mycket slit och stress när jag gjorde det redan nu, och inte sen när praktiken är slut.

Nu sitter Kalle och Mange här och spelar Playstation, i väntan på maten. Har fortfarande inte bestämt vad vi ska hitta på ikväll. Eller hur vi ska göra imorgon, för den delen. Känns nog jävligt dumt att kasta bort 100e, bara för att jag inte orkar köra 12h...Menmen. Such is life!

2 kommentarer:

  1. snyggt burja jo si stor ut ede rymi hans nu tyckt e a sit minde ut på na ade bild du a visa :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. jo, faktiskt börja e si stör ut, fast sängin i princip tar myki mejr rym no (förr lämna e jo som en fyrkant i mitten, me rym för en stor matto). men he e sekärt tå e vart så ljust :)

      Radera