17 april 2012

Busy day

Godafton här från Brinken!
Idag har jag varit så upptagen att jag inte ens hunnit skänka er läsare en tanke. Förrän nu. Vad har då orsakat detta? Jo, först var jag på jobbet (eller som andra människor kanske hade kallat det: praktiken) mellan nio och fyra. Den sista timmen frös jag så innerligt att jag är säker på att jag snart blir förkyld. Igen. Det var nämligen så att imorse när jag kollade på termometern tyckte jag man kunde sätta vårjackan på. Och på mellanmålet när jag tittade ut genom fönstret så snöade det. Igen. Säg mig, när ska det bli vår på riktigt!?
I varje fall så åkte jag tillbaka till staden J när jag slutade, slängde ihop Janicas goda asiatiska wook (kan ge er receptet sen!) på två röda, slevade i mig som jag hade betalt, packade väskan, hoppade i bilen, och åkte iväg till Järnvägsloppis. Mamma har ett bord där, som jag fick äran att gå och organisera lite, sålänge hon är på resande fot. Igen. Sen traskade jag de 200 metrarna till studio z, och så blev det zumba/zumba toning 1h. Ett riktigt bra pass idag! För att inte bli sysslolös så böt jag sen kläder och körde raka vägen till AK och städade 2h. Sen skulle jag och Tees egentligen på promenad ikväll också, som den observante kanske minns. Men det fick vi skippa pga. att jag var så busy. Sorry!

Nu är jag hemma, nyduschad och utfodrad. Det blev en stor mugg te, en skål fil med banan, och två Ruispalat-smörgåsar. Så nu ska jag väl klara mig en stund! Disken står och väntar på mig också, suck... Det är sånahär gånger man borde vara två! Har inte alls hunnit städa idag heller, så det får nog bli torsdagens bekymmer. Får hoppas jag har en bra, inte-så-busy dag då. Heh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar