23 april 2012

Bakningsabstinens


Ja, jag måste då säga, att jag har en fruktansvärd bakningsabstinens just nu. Vill göra kladdkaka, paj, smörgåstårta, bullar, ja allt! Synd att jag inte har tid, eller rum i frysen för den delen. Men tur, för annars kunde det blir både dyrt, och så kunde jag bli tjock(are) också.
Nå, nästa vecka ska jag i alla fall baka lite, eftersom det är sista veckan på praktiken. Och sen har jag faktiskt en klump pajdeg i frysen, så kanske det blir att fixa en pecannötspaj till helgen?

Ifall ni vill ha nya, smarriga och intressanta recept tycker jag ni ska ta er en titt på Matklubben.se. Tar bara några minuter att bli medlem, hur enkelt som helst! Och guuuv så många recept man får tillgång till.. Check it out!

6 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Fast jag har massor med recepet jag borde pröva innan jag hittar mer nya intressanta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja har nog också en del som jag fått nys om, men aldrig vågat prova.. det vore ju enklare om man hade allt i skåpet färdigt, så man inte behöver handla för 30e bara för att få ingredienser till maträtten. men, roligt med nytt i alla fall! :)

   Radera
 2. Hit får du såå gärna koma å baka. Jag står för ingredienserna och rum finns det i frysen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. nog kan ja jo baka nanting imåro om ja hendar :)

   Radera
 3. Nomnom, senast igår tänkt ja på omenahyve ;) men orka int fara å handel några sura äppel, så ja tänkt ja får vänt tills nästa viko tå jag å har sista praktikvikon :) Hoppas ni har allt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja va å riktit sugen på e igårkvelld.. som tur så had ja int na vaniljglass, å klockon va redan över 10 så siwa had stängd. men en annan gång ;)
   tack! hoppas ni har e bra också! vi sko måst träffas na!

   Radera