16 april 2012

Another monday

Nå hej!
Nyligen hemkommen till lilla lyan. Konstaterade att jag inte kan ignorera dammsugaren och dammtrasan nå fler veckor. Så jag tänker mig vessa + kök idag, dammtorkning imorgon, dammsugning på torsdag. Då tar det ju inte tre timmar, utan tre dagar istället. Som om det vore bättre... Men har faktiskt inte tid att göra allt på en dag.
Dagens planer är att planera onsdagens rörelsestund, och sen blir det förstås måndagszumba klockan åtta. Imorgon ska jag städa AK, sen zumba/zumba toning klockan halv sex, och så ut och promenixa med Tees efter det. På onsdag blir det ridning, och sen är jag lite i valet och kvalet om jag ska lämna i Jutas efter det, får se hur mycket jag hinner med innan dess.. På torsdag blir det att baka en kaka och bjuda Tossa på försenat kalas, och så simhallen efter det. Sen är det fredag igen, och jag får åka till Årvas. Tjohej så livet går undan!

Annars så var det nog en riktigt bra första dag som the real dagistant idag. Känns faktiskt helt okej. Nu gäller det bara att googla roliga lekar och försöka komma på massa häftiga aktiviteter. Vill ju inte vara tråkig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar