15 mars 2012

Ursäkta

Sorry att det varit lite tyst här en stund. Har inte haft tid bara. Har varit upptagen med att överraska gubben, gräva fram varmansbilar, käka toast, umgås med alla dagisbarnen, osv. Men nu är jag här i alla fall, och tänkte informera er lite om vad som händer, när jag ändå inte har något bättre för mig (läs: det har jag ju visst det...).
Igår efter praktiken åkte jag hem, dansade 20 minuter zumba, duschade och fixade mig snabbt, och så åkte jag iväg till Årvas. Borde ha fotograferat Kalles min när jag steg in genom dörren, han blev minst sagt chockad! Men roligt när man kan överraska nån ibland. Sen for vi och började fixa på Volvon vi ska ha till Kemora:

Det tog en stund att hitta bilen, som var ganska så snötäckt..
Själv stod jag bara och tittade på
Tillslut var det bara att haka i och dra iväg!
In kom bilen sig också så småningom..
.. och vi började med att dra lös gamla klistermärken och buckla ut några bucklor och svetsa lite

Nu för tillfället sitter jag här och borde börja på med bild & form. Ska på zumba 18:45, så jag har inte ens två timmar på mig, om jag vill göra klart hela. Men det sägs ju, att med tidspress lyckas det mesta... Ska försöka mig på det! Och ifall det inte blir klart, så har jag ju ännu fyra dagar på mig. Borde ta och fixa något ätbart snart också, men vet inte riktigt vad det skulle vara. Har en såndär period nu igen då jag inte är sugen på något alls... Helst skulle jag inte äta något, men eftersom det inte funkar, så proppar jag i mig massa onödigt crap istället. Konstigt hur det funkar i hjärnan ibland...

Och jag tror jag har något slags virus här på bloggen. Har börjat se understreckade ord igen, och det kommer upp pop-up fönster nu som då. Texten ändrar sig också... Men jag har ingen aning om hur jag ska lösa detta!? Är inte speciellt teknisk av mig!

2 kommentarer:

  1. Jag har också haft en sån period nu igen, speciellt med frukost. Äter så himla dåligt, men har inte lust att äta frukost när man stiger upp rätt så tidigt på morgnarna ändå.

    SvaraRadera
  2. frukost tycker jag e enda som faktiskt gar i me.. sko egentligen ha lust att äta gröit varje måltid. men he kanski sko var liti tråkit i längden. int nanting lockar nojyst!

    SvaraRadera