20 mars 2012

Tuesday night

Nå hej på er.
Igår mådde jag ju faktiskt ganska bra, men idag är det sämre ställt. Var på zumba mellan halv elva och halv tolv idag, och jag höll på att dö. Varje gång vi körde en lite tuffare låt, och varje gång jag spände mina magmuskler, kändes det som om jag skulle svimma, spy, och dö. Inte speciellt trevligt pass idag, alltså... Kom mig i alla fall igenom det, åkte hem och duschade, och skulle försöka få i mig lite mat, ifall det hade varit det som spökade i kroppen. Nå, det blev bara en drickayoghurt. Så hade vi tydligen ingen matteföreläsning idag, men for till skolan i alla fall. Hade först egenlärarsamtal, och sen har jag och Christina fixat inför ikväll. Var och pantade, handlade, och så kom vi på några lekar och grejade med det.

Nu sitter jag här, har ätit en köttpirog och det känns ganska okej, tror jag ska röra ihop en räksoppa och se ifall det går ner i magen... Fattar verkligen inte vad jag har för fel!?!? Störande är det i varje fall.
Ikväll klockan sex är det alltså Get Together-night på skolan, och vi ska käka snacks, ha musicquiz, leka, titta film, och bara umgås. Tror det blir riktigt trevligt! Hoppas bara att jag börjar må lite bättre.. Inte roligt att försöka vara social när man mår skitdåligt. BLÄÄ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar