27 mars 2012

Tisdagens happenings

Väckning 7:30 i morse, kändes som om någon kört över mig med en buss. Kan bero på att det tog tvåhundra år innan jag somnade igår... Hade för mycket i tankarna, antar jag. Nå, kom mig i varje fall till dagis till halv nio, och stannade till halv fyra. Grejade på med lite ditt som datt, och trevligt var det. Dock så förvånas jag ständigt över hur mina tankar om lämpliga regler inte alls stämmer överens med den övriga personalens.. Som t.ex. att barnen inte fick hoppa ur gungorna när det var en meter mjuk tjock snö under, men de får nog hoppa när det är grus? Och att pojkarna inte får ha brottningsmatch när en "tant" står och övervakar, men nog i skogen, där ingen ser på? Jaja, jag är ju bara praktikant, så vad vet jag om livet...
Kom mig hem, slängde i mig lite smörgås och några rader Mariannechoko, hoppade i ridkläderna, och trampade iväg till stallet. Blev en härligt lerig tur med fröken slöfock idag, verkligen skönt ridväder! Trampade hem igen, böt kläder, åkte och handlade tillsammans med mami, och så blev det bullbak här i Jutas. Traditionsenligt ska vi alltså ha med oss Dallasbullar på Levi-resan, så det fixade vi idag, hela 36 stycken. Så kanske (obs! knappast...) det räcker hela veckan.
Sen har jag nyligen dansat 40min zumba sculpt&tone, duschat, och ätit en till smörgås. Efter nästa vecka får det nog vara enough med smörgåsar och annan skit, om jag ska vara i någon slags beach-shape. Det gick ju åt rätt håll när jag var sjuk, men nu vräker jag i mig som vanligt igen. Blää. Mår riktigt illa av bulladagen jag smakade på också.. Fattar inte hur man kunde trycka i sig sån skit dagligen på bagarlinjen! Hui.
Nu ska jag i varje fall skriva en liten lista hit, och ladda upp några bortglömda bilder. Sen Sudoku, Kalle, och go'natt.


Insåg att jag helt glömt att visa hur köket blev!
Så ja, såhär blev det alltså... Schnüggt, eller hur!?

3 kommentarer:

 1. vilket totalt snyggt kök!! o bullona såg jo nou gåod ut å!

  SvaraRadera
 2. Ja dehä lagar jo int längtan efter na hus bätter tå man sir ho bossi kök e var :P men snart, kanski, hoppas ja.

  SvaraRadera
 3. ja tycker å he vart riktit najs! tidslöst på na sätt :)
  vart no ganska sugen ti bygg ja å.. hohho..

  SvaraRadera