16 mars 2012

Thank god it's Friday!

Vet inte riktigt varför jag längtat så innerligt efter fredag denhär veckan, men det har nu bara varit så. Nu när det väl är fredag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Sitter här i Årvas och halvtittar på tv och laddar upp massa bilder på Fejjan. Kalle klagar på att han har tråkigt. Har nyss fått mat i magen. Borde åka till Kalles mommo med gardintyget..
Och vackert väder har vi också! Skulle vara skönt med en promenad, men sen när man tittar på vägarna så ångrar man sig ganska snabbt... Försökte föreslå en kväll i fredagsmysets tecken, men det verkade inte riktigt uppskattas. Så om jag antar rätt så blir det en sån kväll då jag sitter och muttrar surt bakom ratten på Mercedes, med Kalle och en Koff i framsätet och en "okänd" destination framför. Gaaah.

Imorgon är det NNSB's vårmöte vid Powerpark. Då ska vi köra Gocart, yeehaa! Är inte speciellt bra på det, men roligt är det ju i alla fall. Blir väl antagligen mera laddad inför varmanssäsongen då också. It's getting closer every day! Borde kanske fortsätta lite på bilen också..
Nå, nu har jag inte mera att komma med idag, eller åtminstone inte just nu. Återkommer (hoppeligen) med något intressantare småningom. Tjingeling!

1 kommentar: