8 mars 2012

Still grumpy

Är fortfarande på ganska dåligt humör. Igår när jag äntligen hade blivit på lite bättre humör, så kläckte ju sambon ur sig att de ska öva med bandet på fredag... Alltså är det kanske inte så stor vits för mig att köra de femtio kilometrarna till Årvas, bara för att få se skymten av honom innan vi går och lägger oss, se skymten av honom en stund på morgonen, och sen åka iväg igen. Vet faktiskt inte riktigt vad mer jag ska säga om den saken, utan att göra någon arg eller ledsen.

Idag har jag i alla fall varit i skolan mellan halv elva och halv tre. Vi hade barns språk, stubi-möte, och musik. Sandras och min musikstund gick riktigt finemang! Så nu återstår bara att skriva om den... Blä. Bild och form-arbetet borde jag också göra, men är för lat för det just nu!
När jag kom hem hann jag sitta här vid datorn en stund, och sen kom Josse. Var ute på en timmes promenad, så nu är jag passligt slut i benen inför kvällens zumba. Blir dock ingen simning, Tossa kunde inte komma. Men kanske lika bra, jag kan ju inte vara för aktiv! Får ju press på mig att göra om det flera gånger i så fall..

Nu ska jag skriva lite på mitt tal inför vårfesten, och göra en föredragningslista och verksamhetsberättelse inför vårmötet om två veckor. Aktiva jag!Var ganska snygg i håret igen häromdagen.. Vet faktiskt inte hur jag alltid lyckas sova mig sådär hopplös!

4 kommentarer:

 1. Tå sku du sii mett hår om mornan... Ibland ere som om ja sku ha tupera e, å ibland ere bara en massa hårtovor att reid upp

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, do sko måst ladd åpp he nangang tå så adär å får si ;) (å så ja får skratt åt nan annan än mejsölv!)

   Radera
 2. Få inte allt för stor prestationsångest vad gäller talet.. Jag googlade något passande citat och drog till med hur duktiga de varit osv. Sist o slutligen e man så tårögd och känslig att minsta lilla e vackert att höra.. ;)

  SvaraRadera
 3. nä he tar ja no it na stor stress över, tror faktiskt ja har liti aningar om va ja ska säg faktiskt.. elär hidtills ha ja skriva på ett word-dokument "nanting som ha vari, nanting som komma skall. nanting som e rolit, nating som e allvarlit. ord på vägen?" så na toko blir e :)

  SvaraRadera