2 mars 2012

Sol i sinnet

Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet!
Behöver jag ens påpeka hur lycklig man blir av dethär vädret?! Solen skiner så fint. Det kvittrar i träden. Droppar från taken. Vägarna är bara, och man får snart köra 100 igen... Jag är helt hyperaktiv, vill bara skutta omkring och skrika VÅREN E HÄÄÄÄR, ja e chääär! Eller något ditåt i alla fall. Heh.

Igår spenderade jag i princip hela dagen i Nykaabi, det var alltså därför ni inte hörde något av mig. Efter att jobbdagen var slut klockan tre for jag hem till Jutas, böt kläder, och så direkt till stallet. Det blev en skön timmes tur med Elli, som tappade en sko på färden.. hups. Sen hem cyklande, slängde i mig lite mat, duschade och fönade håret, och sen stack jag iväg till Marie & Robbis. Spanade in husritningar. Busade med Nicki. Och fnissade åt Marie som hade lågt blodsocker, och uppförde sig som om hon var riktigt full. Men det redde upp sig och vi fikade och hade vilda diskussioner i tre timmar. Sen till Årvas, kollade en serie, och så crashade vi i säng. Bokstavligen.. Vaknade nämligen klockan 4 och insåg att vi hade somnat med lampan på, jag sov på Kalles arm, och han hade inget täcke.

Idag har jag alltså varit sista dagen på praktik för denna vecka, och en vecka framåt. Återvänder alltså vecka 11, och sen 13, och sist och slutligen stannar jag fyra veckor från och med vecka 15. Det kommer nog bli great! Denhär veckan har gått så sjuttsingens snabbt. Och roligt har det varit. Trivs nog riktigt bra.

Åt just en överdrivet smarrig makaronilåda, och så hade vi Adde på besök en sväng. Sambon spelar fina trudelutter på sin gitarr och jag funderar om man borde sticka på en promenad i halkan. Kalle har som vanligt revyn ikväll, och då ska jag passa på att skriva klart detdär tusans rörelse-inlämningsarbetet. Sen får vi se vad det blir.. Fredagsmyyyys kanske?? Har i alla fall fått order av svärmor att prova på att baka en Death by Chocolate (chokokaka), mmm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar